logo songteksten.net

Olivia Newton-John in duet met Chileense mijnwerker

(Novum/AP) - Olivia Newton-John heeft een duet gezongen met een van de Chileense mijnwerkers die ruim twee maanden zaten opgesloten. De mijnwerker zong samen met de Grease-actrice het nummer Summer Nights.

De inmiddels beroemde Edison Peña kreeg tijdens het optreden in de Chileense hoofdstad Santiago een staande ovatie van het publiek. Newton-John ontmoette de mijnwerker de avond voor het concert tijdens de opnames van een Chileens tv-programma en nodigde hem uit het podium met haar te delen. "Het was ongelooflijk", aldus de nieuwe ster.

Peña haalde eerder de krantenkoppen met de onthulling dat hij in de mijn liedjes van Elvis Presley zong, om de stemming erin te houden. Na de reddingsactie werd Peña uitgenodigd om langs te komen op Graceland, het voormalige landgoed van Presley. Onlangs liep Peña nog de marathon van New York en was hij te gast in diverse Amerikaanse talkshows.

De Chileense krant El Mercurio schreef eerder dat Brad Pitt graag een film zou willen maken over de mijnwerkers. Zijn productiemaatschappij Plan B zou al in onderhandeling zijn met de advocaat van de kompels. Ook zou Pitt van plan zijn een aantal van de mijnwerkers mee te laten spelen in de film.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren