logo songteksten.net

Huwelijk Avril Lavigne officieel voorbij

(Novum) - Het huwelijk van zangeres Avril Lavigne en rocker Deryck Whibley is officieel voorbij. Een rechter sprak de scheiding dinsdag uit, blijkt uit rechtbankdocumenten die entertainmentwebsite TMZ heeft gepubliceerd.

Lavigne en Whibley steggelden maandenlang over de boedelverdeling. Uit de rechtbankpapieren blijkt dat beide artiesten de rechten over hun eigen muziek houden. De echtelijke woning gaat naar Avril, hoewel zij eerder aangaf dat Deryck in het optrekje in Beverly Hills mag blijven wonen.

De 26-jarige zangeres en de 30-jarige rocker, bekend van de band Sum 41, gingen vorig jaar september na een huwelijk van drie jaar uit elkaar. In de scheidingspapieren droegen de twee 'onoverbrugbare verschillen' aan als reden van de breuk. "Ik ben dankbaar voor onze tijd samen", verklaarde Avril destijds. "En ik ben dankbaar voor het feit dat we goede vrienden blijven."

Beide exen zijn inmiddels weer volop aan het daten. Deryck werd aan verschillende dames gekoppeld, maar wordt de laatste tijd veel gezien met het model Hanna Beth Merjos. Avril heeft sinds februari een relatie met realityster Brody Jenner.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren