logo songteksten.net

Artiesten eerbetoon Stevie Wonder bekend

(Novum) - De namen van enkele artiesten die een optreden geven tijdens het Grammy-eerbetoon aan Stevie Wonder zijn bekend. Coldplay-zanger Chris Martin, Ed Sheeran en Willie Nelson gaan een nummer vertolken, maakte de organisatie van het evenement woensdag bekend.

De 25-voudige Grammy-winnaar Stevie Wonder wordt in het zonnetje gezet tijdens een speciaal optreden ter ere van zijn legendarische carrière. Stevie Wonder: Songs in the Key of Life - An All-Star Grammy Salute is een twee uur durend eerbetoon dat live op de Amerikaanse televisie te zien is. Naast Martin, Sheeran en Nelson geven ook Usher en Janelle Monáe een optreden.

De virtuoze zanger is de enige artiest die binnen vier jaar drie Grammys wist binnen te slepen in de categorie Beste album. Hij ontving die prijzen voor de albums Innervisions (1973), Fulfillingness First Finale (1974) en Songs in the Key of Life (1976).

Er worden binnenkort nog meer namen aan de lijst toegevoegd door The Recording Academy. De Amerikaanse televisiezender CBS zendt het concert op 10 februari uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren