logo songteksten.net

'Lady Gaga koopt duurste huis van Schotland'

(Novum) - Lady Gaga heeft haar zinnen gezet op een peperduur optrekje in Schotland. Dat beweert althans de Amerikaanse site The Real Estalker, die bijhoudt waar sterren wonen. Een makelaar spreekt het bericht echter tegen en zegt in de Britse boulevardkrant The Sun niets te weten van interesse van Lady Gaga.

Yester House, in de buurt van Edinburgh, is een slordige vijftien miljoen pond waard. Volgens een hulp in de huishouding zijn de papieren zo goed als rond. Het optrekje, dat ruim zestig kamers telt, werd tot 2007 bewoond door een Italiaans-Amerikaanse componist. Het landhuis staat sinds augustus 2008 te koop.

De ruim zestig kamers van het huis zijn versierd met ruim 35 open haarden. Yester House zou het duurste huis van Schotland zijn. Ook beschikt het over meerdere wijnkelders, een danszaal, drie keukens en speciale muziekkamer. Of de 24-jarige Lady Gaga daadwerkelijk haar koffers pakt, is niet duidelijk. De zangeres heeft nog niet gereageerd op de verhuisberichten.

Omwonenden van Yester House kunnen in ieder geval niet wachten op de komst van de excentrieke zangeres. "Het zou goed zijn voor de zaken", reageert een hoteleigenaar tegenover de Britse boulevardkrant The Sun. "Ik heb gehoord dat ze van vis en friet houdt, dus misschien komt ze wel langs voor een maaltijd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren