logo songteksten.net

Aftershow Prince mogelijk in Paradiso

(Novum) - Op internet gonst het van de geruchten over een eventuele aftershow van Prince. De 52-jarige zanger geeft donderdagavond een concert in het Gelredome in Arnhem maar de grote vraag is wat hij daarna gaat doen. Prince geeft regelmatig aftershows op kleine podia na een regulier concert.

Het Amsterdamse Paradiso en de Effenaar in Eindhoven worden genoemd als kanshebber. Ook het Utrechtse Tivoli en het Paard van Troje in Den Haag zouden in de race zijn. Prince overnacht donderdag in ieder geval in Amsterdam.

"Het is maar een verhaal", reageert een woordvoerder van Paradiso. Ook de Effenaar in Eindhoven is niet overtuigd van de komst van de zanger. "Ik schat de kans nihil", zegt een woordvoerder. "Ik geloof niet dat Prince met zijn hele gevolg van Arnhem naar Eindhoven gaat komen."

Paradiso heeft, in tegenstelling tot De Effenaar, wel een scenario klaarliggen voor als de artiest naar Amsterdam komt. Het dansfeest Noodlanding, dat om 23.30 uur begint en waarvoor kaarten aan de deur worden verkocht, gaat dan niet door.

Leden van fanclubs hebben voorrang als Prince naar Paradiso komt. "Wij hebben niks geregeld", reageert de woordvoerder van de Effenaar. "Maar mocht Prince willen komen, dan zeggen we natuurlijk geen nee."

Prince stond acht jaar geleden voor het laatst op het podium in Nederland. Na zijn optreden gaf hij toen een aftershow in Nighttown in Rotterdam. De zanger gaat de laatste jaren niet meer op tournee, maar geeft liever willekeurige concerten op zijn favoriete locaties.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren