logo songteksten.net

As The World Turns-sterren naar Nederland

(Novum) - Een aantal sterren uit de Amerikaanse soap As The World Turns komt naar Nederland. De vertolkers van bekende personages als Lily en Lucinda Walsh zijn op 15 januari te bewonderen in Utrecht, maakte RTL Nederland vrijdag bekend.

De castleden tijgen naar theater Vredenburg Leidsche Rijn om tijdens een show te vertellen over hun ervaringen als soapster. Verder testen zij de toeschouwers over hun kennis van de gebeurtenissen in Oakdale, de fictieve stad waar As The World Turns zich afspeelt.

De 76-jarige Elizabeth Hubbard, die jarenlang de rol van Lucinda Walsh vertolke, is al bekend met Nederland. De actrice heeft een Nederlandse vriend en speelde vorig jaar een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Andere acteurs die in Utrecht op de planken staan, zijn Martha Byrne (Lily) en Billy Magnussen (Casey).

As The World Turns wordt sinds 1990 uitgezonden op de Nederlandse televisie. De serie, die ruim vijftig jaar bestond, kwam eerder dit jaar ten einde. In Nederland is de soap nog tot 2012 op de buis te bewonderen. Kaarten voor de As The World Turns-show zijn vanaf zaterdag verkrijgbaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren