logo songteksten.net

Monique Smit nog onwennig als tante

(Novum) - Monique Smit is dol op haar nieuwe nichtje, maar moet nog even wennen aan haar rol als tante. De zangeres werd woensdag tante van Emma, de dochter van broer Jan. "Het is allemaal erg nieuw", vertelt Monique.

Eerder dit jaar beviel Jenny, de zus van Monique en Jan, van een jongetje. "Ik weet nog dat zij in het kraambed lag en haar zoontje lag ernaast", vertelt Monique voor de camera van Novum Nieuws. "Toen dacht ik: dat zat eerst gewoon in jou, en nu is het van jou."

De zangeres vindt het 'heel speciaal' dat Emma naar haar is vernoemd. De baby draagt als tweede naam Monique. De nieuwe spruit kan op veel aandacht rekenen van haar tante. "Ze wordt wel verwend", weet Monique. "Ik heb al een nieuw jurkje voor haar gekocht."

Hoewel de zangeres helemaal in de wolken is met Emma, denkt ze zelf nog niet aan kinderen. "Het gaat nu goed met mijn carrière", vertelt de blondine. "Ik heb een nieuw album, ik ben aan het toeren met Jan en ik heb het hartstikke druk met het presenteren van programma's."

De zangeres wil profiteren van alles wat nu op haar pad komt, maar weet wel zeker dat ze op een dag kinderen wil. "Ik ben pas 21, dus ik heb nog tijd zat."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren