logo songteksten.net

T.I. is verblijf in gevangenis beu

(Novum) - T.I. zit nog geen maand achter de tralies, maar heeft het al helemaal gehad. De 30-jarige rapper, die al verschillende keren vastzat, moet deze keer een straf van elf maanden uitzitten.

"Dit doet meer pijn dan welke ervaring dan ook", schrijft T.I. in een blog die op zijn website is verschenen. "En dat zegt een hoop voor een 'nigga' die zo vaak als ik heeft vastgezeten."

De rapper is een maand na zijn opsluiting helemaal klaar met het gevangenisleven. "Ik weet nog niet wat voor effect dit gaat hebben op mijn leven maar ik ben deze gevangenis, nor, cel, of hoe je het ook wilt noemen, meer dan zat."

Toch zegt T.I. te weten waar hij het voor doet. "Eerst dacht ik dat de motivatie om het vol te houden door mijn fans, mijn partner en mijn familie kwam. Maar nee, ik moet dit voor mezelf doen. Het zou verschrikkelijk zijn als ik dit alles moet doorstaan voor niks", beseft de rapper. "Dat laat ik niet gebeuren."

T.I. noemt het ontbreken van een vaderfiguur als een van de redenen waarom hij telkens de fout ingaat. "Veel mensen hebben een vader of een vaderfiguur die hen opvoedt. Mijn vader was een pooier", legt de rapper uit. "Mijn moeder en grootouders hebben hun best gedaan, maar ik ben in de cel volwassen geworden."

T.I. zat vorig jaar zeven maanden vast in de gevangenis in Arkansas waar hij nu ook weer zit. In december werd hij vrijgelaten op voorwaarde dat hij zich goed zou gedragen. Vervolgens werd hij in september opgepakt wegens drugsbezit, waarmee hij zijn proeftijd verbrak.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren