logo songteksten.net

Hanny Veerkamp wilde Paul de Leeuw afmaken

(Novum) - Hanny Veerkamp is niet te spreken over een uitspraak die Paul de Leeuw donderdagavond in zijn programma deed. De presentator maakte een grap over de onlangs overleden moeder van Veerkamp.

"Ik ga hem afmaken", was de eerste reactie van Hanny. "Hij komt aan de beurt", vertelde Veerkamp vrijdag aan RTL Boulevard. "Ik had zoiets van; dit kan gewoon niet. Ik ben ik alle staten." De 62-jarige Hanny werd na de uitzending opgebeld met de vraag of ze het had gezien. De Leeuw interviewde al improviserend op afstand de gasten van de jaarlijkse uitreiking van de Beau Monde Awards.

Toen de camera Hanny Veerkamp vond wilde de presentator haar spreken. De dochter van de vorige week overleden Nel Veerkamp zei niet te geloven dat het De Leeuw betrof. "Met Peter R. de Vries, we hebben je moeder opgegraven", antwoordde de presentator bij wijze van grap. Toch is Veerkamp inmiddels al wat minder boos. "Ik heb ook een klein hartje", licht ze toe. "We zeggen allemaal wel eens iets waar we spijt van hebben."

Volgens Hanny is het uitgepraat en heeft De Leeuw zijn excuses aangeboden. Veerkamp is maandag uitgenodigd in de Madiwodovrijdagshow, maar denkt nog na over het verzoek. Nel Duyker, zoals Hannies moeder echt heette, overleed vorige week dinsdag op 82-jarige leeftijd. De Veerkampjes werden bekend nadat het programma Man Bijt Hond een realitysoap rond de familie maakte.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren