logo songteksten.net

Man Bonnie St. Claire geeft huwelijk niet op

(Novum) - De man van Bonnie St. Claire wil zijn huwelijk met de zangeres niet opgeven. "Liefde overwint alles", zegt hij in een interview met Story. Bonnie zei onlangs in een interview met het blad dat ze van haar man wil scheiden.

Anne-Jan Jongbloed hoopt dat zijn vrouw nog van gedachten zal veranderen. "Zodra Bonnie inziet dat het weer helemaal mis is en dingen heeft geroepen waarvan ze spijt heeft, hervat ze haar medicatie. En dan wordt ze weer die geweldige vrouw van wie ik zielsveel houd en op wie ik zo enorm trots ben."

In een interview met Story vertelde Bonnie twee weken geleden dat zij en haar man veel ruzie hebben, onder meer over haar drankgebruik. "Dat ik af en toe drink is geen geheim, maar hij gebruikt de drank om mij in een kwaad daglicht te stellen", liet ze toen weten.

Anne-Jan zegt veel moeite te hebben met het drankgebruik van zijn vrouw, maar hij ziet de problemen niet als een breekpunt. "Ik realiseer me dat er achter die dronken Bonnie ook een ándere vrouw zit. Een vrouw die ik enorm liefheb, die ik koester. In de afgelopen dertien jaar heb ik ontdekt dat we er altijd weer sámen uitkomen. Ik geef niet op."

Het is overigens niet de eerste keer dat Bonnie een scheiding overweegt. In januari 2014 zei ze in Weekend ook al eens dat ze de relatie niet meer zag zitten. Anne-Jan Brak destijds zijn benen tijdens een ruzie waarbij hij van het balkon viel. Twee maanden later legden de twee het bij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren