logo songteksten.net

'Teri Hatcher weg bij Desperate Housewives'

(Novum) - Teri Hatcher zou volgend seizoen voor het laatst te zien zijn in Desperate Housewives. De 45-jarige actrice verklapte haar collega's bij ABC dat de ze populaire serie gaat verlaten.

"Teri heeft een ander project op het oog", onthult een ingewijde uit de tv-wereld tegenover de Britse krant Daily Mail. Hatcher is met haar zevende seizoen bezig als huisvrouw Susan Mayer. Ook collega Felicity Huffman zou de show gaan verlaten.

Volgens de bron zijn Hatchers collega's niet blij met haar besluit. "Ze zijn teleurgesteld en vinden dat ze de show die haar carrière weer op de kaart zette, in de steek laat." De ingewijde zegt dat Hatcher toe is aan een nieuwe stap in haar loopbaan. "Ze wil graag een project gaan doen waarover ze meer controle heeft." De actrice zou bezig zijn met een eigen sitcom.

Producent Marc Cherry zei lange tijd dat Desperate Housewives een levensduur had van zeven seizoenen. Op een feestje ter gelegenheid van de honderdste aflevering kondigde hij aan graag twee seizoenen te willen toevoegen. Het was toen niet bekend of de belangrijkste actrices, waaronder Hatcher en Huffman, ook in de laatste seizoenen zouden verschijnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren