logo songteksten.net

Broer Wim Sonneveld bij musicalpremière

(Novum) - Jan Sonneveld, de broer van cabaretier Wim Sonneveld, is zondag aanwezig bij de première van de nieuwe versie van de musical over het leven van Wim.

Dat heeft een woordvoerder van producent Albert Verlinde dinsdag gemeld. De 96-jarige Jan zal ook de cast van de voorstelling ontmoeten. De hoofdrol wordt zondag gespeeld door Tony Neef.

De musical over het leven van Wim Sonneveld ging vorig jaar in Utrecht in première en is tot aan de zomer in talloze Nederlandse theaters te zien geweest. Vanaf half februari is Sonneveld drie maanden exclusief te zien in het DeLaMar.

Wim Sonneveld en het DeLaMar zijn altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Toen het theater in 1952 in geldnood kwam, nam Sonneveld met twee compagnons de dagelijkse leiding op zich. Voor de nieuwe reeks voorstellingen is het verhaal verrijkt met de geschiedenis van DeLaMar.

In de voorstelling spelen ook Mariska van Kolck, Cindy Bell en Bill van Dijk grote rollen. Tony Neef wisselt de hoofdrol met cabaretier Paul Groot.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren