logo songteksten.net

Dance-event Fedde le Grand gaat door in 2016

(Novum) - Dj Fedde le Grand krijgt deze week als eerste dj ooit de gelegenheid Koninklijk Theater Carré om te toveren tot dancelocatie. Zijn evenement Grand, dat een combinatie is van elektronische muziek, pop en theater, wordt zo enthousiast ontvangen dat het volgend jaar een vervolg krijgt. Over de plek wordt nog gesproken. Dat maakte de dj dinsdag bekend.

Van 5 tot en met 10 februari neemt Fedde met Grand het bekende theater in Amsterdam over. Naast de wereldberoemde dj achter de draaitafels krijgen bezoekers 50 dansers, meer dan 30 figuranten en gastoptredens van onder anderen Niels Geusebroek en Marcel Veenendaal (Di-Rect) te zien en te horen.

Le Grand gaf dinsdagavond in RTL Late Night vast een voorproefje, samen met Geusebroek. De dj vertelde hier dat de keuze voor de zanger niet moeilijk was. "Ik vind zijn stem prachtig. Zijn stem heeft een licht rauw randje, wat ik echt te gek vind." Ook Geusebroek hoefde niet lang na te denken over een samenwerking. "Ik vind het gewoon leuk om toffe dingen te doen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren