logo songteksten.net

Kinderen Krabbé merken weinig van breuk ouders

(Novum) - De vier kinderen van Martijn en Amanda Krabbé hebben nauwelijks last van de breuk van hun ouders. "De spanning uit het huis is weg", vertelt Amanda maandag in Koffietijd. "En er wordt meer moeite gedaan, dat merken de kinderen ook."

Martijn en Amanda besloten een aantal weken geleden uit elkaar te gaan. "De vanzelfsprekendheid was een van de dingen waarom het minder ging", vertelt Martijn. De 42-jarige presentator woont in het centrum van Amsterdam in een appartement, Amanda en de kinderen bleven in de echtelijke woning. "We proberen zo goed mogelijk samen voor de kinderen te zorgen", legt Martijn uit. "We zijn nog steeds een groot en gelukkig gezin."

Het is niet de eerste keer dat Martijn en Amanda uit elkaar zijn. De twee gingen vier jaar na hun huwelijk in 1995 ieder hun eigen weg. In 2005 beloofden Martijn en Amanda elkaar opnieuw eeuwige trouw. "We zijn op dit moment weer uit elkaar, maar weten niet of het tijdelijk is", zegt Martijn maandag. "We zijn op een unieke manier uit elkaar", vult Amanda aan. "Daarom begrijpt de buitenwereld het ook niet."

Martijn en Amanda hebben vier kinderen, twee zoons en twee dochters. De oudste, de 10-jarige Bickel, gaat volgens zijn ouders goed om met hun breuk. "Hij weet wat er aan de hand is, relativeert het en maakt grappen over alle verhalen in de bladen", zegt Amanda. "De andere, jongere kinderen hebben het minder in de gaten."

Ook Martijn en Amanda zelf maken zich minder druk om alle stukken in de roddelbladen. "Het hoort erbij", zegt Martijn. "En we hebben het allemaal al een keertje meegemaakt toen we de vorige keer uit elkaar gingen, dus we gaan er beter mee om."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren