logo songteksten.net

Paula Abdul ontdekt nieuw talent op internet

(Novum) - Zangeres en voormalig American Idol-jurylid Paula Abdul is een online ontdekkingsplatform voor talenten begonnen. Op de website kunnen potentiƫle sterren hun talent aan castingbureaus en tv-producenten tonen.

"Ik ben zo blij dat ik een site heb gemaakt waar mensen kunnen ontdekken, en ontdekt kunnen worden", zegt Abdul tegen de Amerikaanse entertainmentsite The Hollywood Reporter. De website Auditionbooth.com wordt vooral toegepast om muziek- en danstalenten te werven. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld modellen gebruik maken van het platform. De zangeres heeft een eigen blog op de site waar ze inspirerende filmpjes plaatst en tips geeft over auditie doen.

De website is niet alleen bedoeld voor mensen die goed kunnen optreden. Het Amerikaanse kookprogramma Masterchef is een van de eerste talentenjachten die de site gaat gebruiken voor de selectie van de deelnemers. Volgens de makers is het platform een welkome vernieuwing. "Casting wordt al tientallen jaren op dezelfde manier gedaan", zegt een van de ontwikkelaars. "En mensen hebben staan schreeuwen om een goede en intelligente oplossing met de middelen die we nu hebben."

Daarnaast zullen producenten blij zijn dat ze niet meer in dezelfde vijvers hoeven vissen. "Ze willen hun bereik uitbreiden buiten de traditionele markten van New York en Los Angeles", zegt de maker. Castingbureaus en producenten zouden nu vaak om hetzelfde groepje mensen vechten. Auditionbooth is sinds maandag in gebruik. Op de website kan iedereen de castings bekijken en de talenten beoordelen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren