logo songteksten.net

T.I. geeft medicijnen schuld van drugsprobleem

(Novum) - Rapper T.I. zegt dat zijn drugsproblemen begonnen toen hij pijnstillers kreeg voorgeschreven na een aantal operaties aan zijn gebit. Inmiddels zegt de Amerikaanse rapper van zijn verslaving af te zijn.

"Toen de pijn weg was, ging ik gewoon door met het slikken van de pijnstillers", vertelt T.I. in een interview met hiphopblad Vibe magazine. "Ik had zo'n vijf of zes recepten, dus ongeveer tachtig pillen. Ieder ander drinkt of rookt een joint. Ik nam een pijnstiller." De 30-jarige rapper zit momenteel een gevangenisstraf uit, omdat hij tijdens zijn proeftijd in de fout ging.

T.I. werd in september aangehouden voor een verkeersovertreding. In zijn auto, die volgens de politie naar marihuana rook, werden vier xtc-pillen gevonden. De rapper werd niet vervolgd wegens drugsbezit, maar omdat hij zijn wagen keerde op een plek waar dat niet was toegestaan. Hij werd tot elf maanden cel veroordeeld.

Voorafgaand aan zijn verblijf in de gevangenis, ging T.I. in therapie en kickte af van de pillen en de codeïne, die hij in vloeibare vorm nam om high te worden. De rapper zegt nu zijn lesje te hebben geleerd. "Als je je gezondheid, je vrijheid, je welzijn en dat van je familie riskeert om high te kunnen worden, dan ben je verslaafd."

De vrouw van T.I. wordt wel vervolgd voor de drugs die in de auto werden gevonden. Volgens de rapper heeft zij geen echte problemen. "Zij blowt graag", licht hij toe. "Wiet roken is iets anders dan pijnstillers nemen. Je kunt vandaag een joint roken en dan gemakkelijk pas over drie maanden weer." T.I. werd eerder veroordeeld wegens verboden wapenbezit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren