logo songteksten.net

'Toekomstige Britse prinses krijgt counseling'

(Novum) - Kate Middleton krijgt hulp om zich voor te bereiden op het leven als prinses. De verloofde van de Britse prins William krijgt daarnaast lessen in etiquette en gedragsregels, schrijft de Britse krant Daily Mail.

De 29-jarige Middleton zou trainingsessies krijgen om dezelfde soort depressie te voorkomen als waar prinses Diana aan leed tijdens haar huwelijk met prins Charles. Lady Di zou zich al in de eerste maanden na haar bruiloft verlaten en niet geliefd hebben gevoeld.

"Kate is zo nerveus dat ze door de koninklijke familie wordt geholpen door middel van counseling", zegt een ingewijde van het koningshuis tegen de krant. "Niet alleen in etiquette maar ook in het verwerkingsproces van het feit dat William veel belangrijkere zaken heeft dan zijn toekomstige vrouw." De prins wordt geacht zijn land en troon voor zijn vrouw te laten gaan.

William zou zijn tante Sophie hebben gevraagd of Kate haar mag bezoeken voor een informeel gesprek. De vrouw van prins Edward zou de aankomende prinses helpen de valkuilen waar ze zelf in viel te vermijden. De gravin van Wessex verscheen een aantal jaar geleden negatief in het nieuws nadat zij zich tegenover een journalist minachtend had uigelaten over enkele leden van het koninklijk huis.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren