logo songteksten.net

Jessica Simpson en verloofde huilden bij aanzoek

(Novum) - Jessica Simpson en haar aanstaande echtgenoot Eric Johnson moesten allebei erg huilen toen hij haar twee weken geleden ten huwelijk vroeg. Het aanzoek kwam volgens de 30-jarige zangeres als een totale verrassing. Jessica was daarom naar eigen zeggen in shock na de belangrijke vraag.

"Het was een hele verrassing. Ik moest op zijn knie zitten. Ik was in shock", vertelt Simpson over de verloving in het Amerikaanse programma Early News. De 31-jarige Eric plande het aanzoek volgens Simpson al een tijd geleden. Hij lichtte ook Simpsons ouders van tevoren in. "Hij is de beste man in mijn leven. Sorry pap", lacht de zangeres. De twee zijn sinds mei samen.

"Het leukste aan Eric is dat hij attent is en dat hij me met mijn beide benen op de grond zet", zegt Jessica. Johnson zocht zelf de verlovingsring uit, die naar verluidt honderdduizend dollar kostte. "Ik zei 'ja' en we hadden allebei tranen in onze ogen. Ik heb de ring de eerste vijf minuten niet eens omgedaan. Ik was zo in shock. Ik zat daar maar en huilde samen met hem."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren