logo songteksten.net

Vriend trekt bij Patricia Paay in

(Novum) - De vriend van Patricia Paay is officieel ingetrokken bij zijn oudere vriendin. Paay en Nicky van Dam verhuisden maandag naar een nieuw appartement in Amsterdam-Zuid. In de zomer is Paays droomhuis op de begane grond klaar.

Van Dam was al vaak bij Paay te vinden, maar vanaf nu wonen de twee officieel samen. "Zo lang hij het leuk vindt en ik vind het leuk, mag hij bij mij blijven", zegt Patricia in Shownieuws over haar jonge vriend. "Ik heb leuk gezelschap aan hem en we hebben het heel gezellig. En ik houd toch niet van alleen zijn."

Na haar scheiding van Adam Curry betrok Paay in februari een appartement in Amsterdam. Ze huurde een huis aan de drukke Cornelis Schuytstraat in Zuid. "Ik heb dit heel snel genomen en ik heb het een klein beetje onderschat qua drukte en terrasjes."

Iets verderop vond de diva haar droomhuis met een tuin. Het huis is pas in de zomer klaar, dus Paay en haar vriend wonen de komende maanden in het huis erboven. "Ik wil een tuin, dat vind ik veel leuker voor de dieren. Dat is de woning die ik echt wil hebben. Daar moeten ze me dan maar uitdragen, want ik ga niet weer verhuizen. Echt niet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren