logo songteksten.net

Gemengde gevoelens Kamphues na uitreiking Emmy's

(Novum) - Rob Kamphues baalt dat hij geen Emmy mee naar huis kan nemen, maar is ook trots op zijn programma De Reünie. De presentator en zijn team moesten maandagnacht toezien hoe de Argentijnse versie van CQC er bij de uitreiking van de Emmy Awards met de hoofdprijs vandoor ging.

"Het is wel klote, we hadden natuurlijk graag willen winnen", vertelt Kamphues aan Radio 538. "Ik kan erg slecht tegen m'n verlies." Aan de andere kant is de 50-jarige presentator verheugd dat hij de nominaties mocht meemaken. "Je zit daar naar dat scherm te kijken, en dan hoor je de trailer van de Reünie en dan zie je Jason Priestley en Alec Baldwin kijken. Dan denk je: dit maak ik echt nooit meer mee."

Kamphues moest tot het allerlaatste moment de spanning verbijten. "Ondertussen kwamen al die beroemdheden voorbij en dan denk je: jeetje, dat ik hier zit. Dat is echt waanzinnig."

Naast De Reünie, dat genomineerd was met een aflevering waarin de klas van Anne Frank weer bij elkaar kwam, waren ook de Nederlandse producties 13 In de Oorlog en Je Gaat Dood Zoals Je Geleefd Hebt in de race voor een Emmy Award. De prijzen werden maandagnacht Nederlandse tijd uitgereikt in New York.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren