logo songteksten.net

Drake plaatst verrassingsalbum online

(Novum) - De Canadese rapper Drake heeft een verrassing voor zijn fans online gezet. Onaangekondigd bracht hij zijn nieuwe album If Youre Reading This Its Too Late uit op iTunes.

De nieuwe plaat van Drizzy heeft zeventien nummers. Op het album staan twee nummers waarop de rapper samenwerkt met PartyNextDoor. Ook Lil Wayne en Travi$ Scott zijn te horen op If Youre Reading This Its Too Late. Het enige dat Drake aan promotie deed de afgelopen week, is het plaatsen van een veertien minuten durende teaser genaamd Jungle op zijn social media. Hierin zijn korte fragmenten van zijn nieuwe muziek te horen. Ook zijn er veel flashbacks in het filmpje te zien, waaronder oude familiefilms waarin hij rapt in de woonkamer van zijn ouderlijk huis in Toronto.

De voormalige Degrassi: The Next Generation-ster kondigde in augustus een nieuw album aan: Views from the 6. Het is niet duidelijk of dit hetzelfde project is, of dat er nóg een album van de rapper gaat komen. Fans van Drake kunnen het album via iTunes kopen en ook op Spotify beluisteren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren