logo songteksten.net

Teri Hatcher blijft bij Desperate Housewives

(Novum) - Teri Hatcher verwijst de geruchten dat ze na volgend seizoen stopt met Desperate Housewives naar het rijk der fabelen. "Er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven hoe onwaar dit is", schrijft de actrice op haar Facebook-pagina.

"Niemand heeft de moeite genomen om bij mij of mijn woordvoerders na te vragen of het waar is", schrijft Hatcher. "Ik zeg het nog maar een keer: ik hou van Desperate Housewives. De cast en medewerkers voelen als familie en ik blijf bij ze tot de show ophoudt."

Een ingewijde uit de televisiewereld beweerde afgelopen weekeinde dat Hatcher, die in Desperate Housewives de rol van huisvrouw Susan Mayer vertolkt, volgend seizoen voor het laatst is te zien in de populaire Amerikaanse serie. "Teri heeft een ander project op het oog", zei de bron tegen de Britse krant Daily Mail. Ook Felicity Huffman, die het personage Lynette Scavo speelt, zou de show verlaten.

Een woordvoerder van ABC bevestigde tegenover het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood dat de 45-jarige Hatcher de serie niet verlaat. Een woordvoerder van Daily Mail zei 'bij het verhaal te blijven'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren