logo songteksten.net

Bridget schat Johnny in als leuke vader

(Novum) - Johnny de Mol heeft de eerste ontmoeting met Bridget Maaslands zoontje Mees achter de rug. "Dat ging hartstikke goed", vertelt Bridget aan Grazia. "Mees is een ontzettend open kind en Johnny is, denk ik, een heel leuke vader."

"Ik merk dat hij ontzettend leuk met kinderen omgaat en hij is heel lief, dus dat werkt gewoon", gaat Bridget verder. De 36-jarige presentatrice beviel in 2008 van haar zoontje. "Dit had ik van tevoren nooit kunnen bedenken."

Johnny bouwde de afgelopen jaren het imago van vrouwenverslinder op. Zo biechtte hij onder meer op dat hij het tijdens zijn relatie met Chantal Janzen niet zo nauw nam met monogamie. "Ik ga me daar echt niet druk om maken", reageert Bridget. "Johnny wordt in januari 32. En als ik erover nadenk, heeft hij zijn portie misschien ook wel gehad."

Bridget maakt zich niet al te druk over de toekomst. "Ik sta nu in het leven en het gaat erom wat ik voel - en wat hij voelt. En dat zit wel goed. Je weet natuurlijk nooit wat de toekomst brengt, maar daar deal ik dan wel weer mee. Voor nu hebben we het echt onwijs leuk met elkaar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren