logo songteksten.net

Arjen Lubach wil geen kinderen

(Novum) - Geen huisje, boompje, beestje voor Arjen Lubach. De presentator zegt in het AD dat hij geen gezin wil stichten.

"Ik hoef geen kinderen, vind onze wereld geen plek om een kind aan toe te voegen", zegt hij tegen de krant. Mocht er per ongeluk toch een kleine komen dan zal hij wel veel van het kind houden, verwacht hij. "Ongetwijfeld meer dan ik ooit van iemand heb gedaan. Zo'n oncontroleerbare, grote liefde: dat vind ik een vreselijk beangstigende gedachte."

Ook ziet Lubach zichzelf niet de rest van zijn leven met één en dezelfde partner samen zijn. Volgens hem bestaat er geen mal voor hoe je moet liefhebben. "Er zijn heel veel tussenvormen. Maar het idee van een monogame, levenslange relatie, daar geloof ik niet in."

In het interview bevestigt Lubach dat hij op zijn negentiende werd ontmaagd door FARC-strijdster Tanja Nijmeijer. "Ze zou een jaar naar Granada gaan en had even geen huis. Ik bood haar een slaapplek aan en van het een kwam het ander."

Vanaf zondag start een nieuwe reeks van de satirische late night show van de presentator. Zondag met Lubach begint om 22.00 uur op NPO 3.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren