logo songteksten.net

Verbazing en bewondering voor Lady Gaga

(Novum) - Verbazing maar ook bewondering vielen Lady Gaga zondagavond tijdens de uitreiking van de Oscars ten deel. Het eerste over haar bizarre outfit, waar velen zich over verbaasden. Maar haar spetterende optreden met nummers van The Sound of Music werd door internetters 'het hoogtepunt van haar loopbaan' genoemd.

Gaga droeg naar de prijsuitreiking een witte jurk van Azzedine Alaïa, met opvallende rode handschoenen. Die leken wel wat op huishoudhandschoenen. Iets waar op Twitter creatief mee werd opgesprongen. Meteen verschenen er allerlei montages van mensen die Gaga een schort hadden aangetrokken op een fotobewerking, of haar een bezem in handen gaven.

De zangeres trad ook op tijdens de Oscaruitreiking. Tot ieders verbazing zong ze een medley van nummers uit The Sound of Music. In een andere jurk, met haar verlovingsring goed zichtbaar aan de linkerhand, zette ze The Hills are Alive in, gevolgd door nummers als Climb Ev'ry Mountain. Op social media werd ze direct uitbundig geprezen voor het optreden en haar krachtige zangstem.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren