logo songteksten.net

Caro Emerald staat graag onderaan de ladder

(Novum) - Caro Emerald vindt het fijn dat ze in het buitenland weer onderaan de ladder moet beginnen. Het succes in Nederland kwam zo snel, dat de 29-jarige zangeres er nauwelijks van kon genieten. Inmiddels heeft ook de rest van Europa de Amsterdamse Caro ontdekt.

Emerald heeft de afgelopen tijd veel door Europa gereisd om haar muziek te promoten. "Ik vind het allemaal heel fijn. Het is hier zo snel gegaan. Ik heb er bijna niet van kunnen genieten", zegt ze tegen Novum Nieuws. "En het feit dat ik het ergens anders rustig kan opbouwen, is heel prettig."

"Ik stond hier in Nederland gelijk voor een groot publiek, de grootste zalen en op grote evenementen. En nu mag ik weer in zaaltjes voor tweehonderd mensen spelen. Niet dat ik het hier niet waardeer hoor, maar ik vind het wel lekker om weer even met mijn beide benen op de grond te staan", legt Emerald uit.

Toch liggen die grote zalen inmiddels ook in het buitenland op de loer. "Het gaat heel erg goed. We zijn heel druk bezig geweest voor allerlei landen: Frankrijk, Belgiƫ, Italiƫ, Duitsland, Polen, Engeland, Ierland", somt Caro op. "Ik neem lekker m'n tijd. Als het een paar jaar duurt, is het ook niet erg."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren