logo songteksten.net

Koekiemonster doet auditie voor tv-show

(Novum/AP) - Koekiemonster hoopt op een optreden in de Amerikaanse show Saturday Night Live. Het blauwe beest smacht naar een carrière buiten Sesamstraat en plaatste daarom een video, waarin hij auditie doet voor de comedyshow, op Youtube en Facebook.

Het filmpje, dat al enkele tienduizenden keren werd bekeken, werd dinsdag online gezet. "De meesten van jullie kennen me als een koekjesfanaat", vertelt Koekiemonster. "Maar ik kan meer en het is tijd dat de wereld dat te zien krijgt."

Volgens het monster is het presenteren van Saturday Night Live een volgende, logische stap in zijn loopbaan. De koekjeseter laat in het filmpje zijn auditie zien, waarin hij onder meer als Monster Gaga het liedje Me Me Me Cookieface ten gehore brengt.

Koekiemonster lijkt het voorbeeld van Golden Girls-actrice Betty White te volgen. De 88-jarige actrice verscheen na een campagne op Facebook eerder dit jaar in Saturday Night Live. In Nederland is de show, met sketches, parodieën en muziek te zien op Comedy Central.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren