logo songteksten.net

Anton Corbijn maakt foto's nieuw album Bløf

(Novum) - Bløf heeft fotograaf en regisseur Anton Corbijn weten te strikken voor het artwork van hun nieuwe album. De twee wilden al langer met elkaar in zee.

De Zeeuwse band is erg trots op de foto's voor de nieuwe cd. "We hebben al vaker geprobeerd om met Anton te werken", laat bassist en tekstschrijver Peter Slager weten. "Het is vooral mooi dat het juist bij dit Bløf -album gelukt is. Antons stijl en manier van werken sluit naadloos aan op hoe wij op deze plaat klinken en wat we ermee willen zeggen."

Het tiende album van Bløf verschijnt begin maart. De plaat werd opgenomen in de legendarische Hansa Studios in Berlijn. Het nieuwe nummer Wijd Open wordt door 3FM gebruikt tijdens de Serious Request-campagne rondom het Glazen Huis. Het nummer wordt donderdagochtend voor het eerst gedraaid in het programma van Giel Beelen.

Anton Corbijn fotografeerde eerder albumhoezen voor onder meer U2, The Rolling Stones en REM. De regisseur maakte daarnaast videoclips voor onder anderen Nirvana, Johnny Cash en Coldplay. De afgelopen jaren gooide de Nederlander hoge ogen met de speelfilms Control en The American.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren