logo songteksten.net

Jeugd van Tegenwoordig neemt volwassenheid op hak

(Novum) - De Jeugd van Tegenwoordig neemt de volwassenheid in haar nieuwe album op de hak. De rapformatie, die vrijdag het album De Lachende Derde uitbrengt, zegt niet zozeer volwassener te zijn, maar wel meer inzicht te hebben.

"We zijn wat inzichtvoller of zo", vertelt Pepijn, bekend als P. Fabergé, in Metro."Maar niet per se op een goede manier."

Met het eerste nummer van hun plaat, Zo Volwassen, Zo Beleefd, wil de Jeugd van Tegenwoordig hun luisteraars op het verkeerde been zetten. "Mensen zeggen vaak: ja, we hebben nu een volwassenere sound voor het derde album", legt Freddie, die bekend staat als Vieze Fur, uit. "We zijn echt gegroeid, bla bla bla. Het is wel leuk om daarop in te spelen."

Toch zit er volgens de rappers wel een kern van waarheid in. "Er komen iets meer serieuze en iets minder feestelijke dingen voorbij", legt Pepijn uit. "Maar dat mag ook best."

De Jeugd van Tegenwoordig is bekend van het nummer Watskeburt?! en bracht eerder twee albums uit. De groep bestaat uit rappers Willie Wartaal, Vieze Fur, P. Fabergé en producent Bas Bron.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren