logo songteksten.net

Vrienden van Amstel strikt recordaantal artiesten

(Novum) - Elf Nederlandse artiesten klimmen eind januari op het podium voor de dertiende editie van de Vrienden van Amstel Live. Laura Jansen, Frank Boeijen en Di-rect werden donderdag toegevoegd aan de line-up.

"Ik sta straks voor het eerst in Ahoy en dan ook nog eens met de Vrienden van Amstel Live. Heel spannend allemaal", reageert zangeres Laura Jansen. "Ik kijk er ontzettend naar uit. Het is echt een instituut in Nederland, ik vind het geweldig dat ik mee mag doen."

Ook Di-rect heeft zin in de concertreeks. "We hebben een aantal keer op De Vrienden gestaan en dit is altijd speciaal voor ons. Ruim een week lang met ander artiesten Ahoy op zijn kop zetten is gewoon te gek."

De Haagse rockers worden vergezeld door Guus Meeuwis, Bløf, Within Temptation, 3JS, Acda en De Munnik, Alain Clark en Caro Emerald. De presentatie van het muziekfestijn is, net als vorig jaar, in handen van Xander de Buisonjé.

De Vrienden van Amstel weet voor volgend jaar niet alleen een recordaantal artiesten te strikken, ook wordt verwacht dat de bezoekersaantallen alle records zullen breken. In het verbouwde Ahoy worden eind januari zo'n negentigduizend muziekliefhebbers verwacht.

Het muziekfestijn vindt dit keer plaats van 21 tot en met 23 en van 26 tot en met 29 januari. Voor de concertreeks zijn nog enkele kaarten te koop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren