logo songteksten.net

Paris Hilton klaagt hairextensions-bedrijf aan

(Novum) - Paris Hilton sleept een bedrijf voor de rechter dat eerder een aanklacht tegen de blondine heeft ingediend. De firma waar Hilton reclame voor maakte was niet tevreden over haar inzet en eiste 35 miljoen dollar schadevergoeding.

De socialite zegt dat ze het promotiewerk voor hairextensions naar eer en geweten heeft volbracht, staat te lezen in de aanklacht waar entertainmentsite TMZ de hand op heeft weten te leggen. Volgens Hairtech International Inc. heeft de 29-jarige Hilton het bedrijf onder meer schade berokkend door niet op te komen dagen bij de lancering van het product in 2007.

De hotelerfgename zat op dat moment een gevangenisstraf van 23 dagen uit nadat ze twee keer was betrapt op besturen van een auto terwijl haar rijbewijs was ingetrokken. Het bedrijf liep naar eigen zeggen alleen op het feest al 6,6 miljoen dollar mis. Daarnaast zou de blondine het contract hebben geschonden door tijdens interviews haarextensies van een concurrerend bedrijf te dragen. Hilton vindt dat haar naam is misbruikt en dat ze in een kwaad daglicht is gesteld.

Verder zegt ze een e-mail te hebben van een directeur van het bedrijf, waarin hij haar juist complimenteert. "Ik weet dat het een lange dag was", schrijft hij. "Maar schatje, jij was te gek. Ik zag aan de beelden dat dit een geweldige reclame wordt. Je was werkelijk geweldig." Hilton vraagt nu drie miljoen dollar schadevergoeding.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren