logo songteksten.net

Kaarten Toppers volgende maand in de verkoop

(Novum) - De Toppers staan volgend jaar mei weer op het podium. Met het oog op de btw-verhoging van concertkaartjes gaat de voorverkoop van de zevende editie van Toppers in Concert al in december van start.

Naast de aanwezigheid van Gerard Joling, Gordon, Jeroen van der Boom en René Froger mag ook deze editie rekenen op een keur aan verrassende gastoptredens. Het thema voor het optreden van volgend jaar is The Royal Party, for Kings and Queens. Het kledingadvies luidt koninklijk goud en wit.

Joling kijkt er naar uit om weer op het podium te staan met zijn vrienden. De zanger was enige tijd uit de roulatie vanwege oververmoeidheid. "De afgelopen keer met de Toppers zat ik al niet lekker in mijn vel. Zij hebben mij er als het ware doorheen gesleept", zegt hij in RTL Boulevard. Hij is inmiddels weer helemaal terug. "Ik ben er helemaal klaar voor."

Toppers in Concert 2011 vindt plaats op zaterdag 28 mei in de Arena in Amsterdam. De voorverkoop van het muzikale spektakel begint op 13 december.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren