logo songteksten.net

Weduwe Sugar Lee Hooper onderzoekt dood zangeres

(Novum) - De weduwe van Sugar Lee Hooper probeert te achterhalen of er medische fouten zijn gemaakt die hebben geleid tot de dood van de zangeres. Shownieuws meldt dat Andrea van der Toorn een advocaat in de arm heeft genomen om het ziekenhuisdossier van haar geliefde tegen het licht te houden.

Andrea zit nog met veel vragen rond de dood van Sugar Lee, omdat er volgens haar niets mis was met de gezondheid van de zangeres. Samen met haar advocaat heeft ze verschillende medische adviseurs benaderd. De adviseurs nemen de komende tijd het ziekenhuisdossier van Sugar Lee onder de loep. Op basis van hun bevindingen beslissen Andrea en haar raadsman of ze verdere stappen zullen ondernemen.

Het management dat de belangen van de zangeres behartigde en nog steeds contact heeft met haar familie, kon donderdagavond geen uitlatingen doen over het verhaal.

Sugar Lee Hooper overleed in april op 62-jarige leeftijd in Den Haag. Na een val van haar scootmobiel moest de zangeres een operatie ondergaan. Ze kreeg tijdens de ingreep een hartstilstand en belandde in een coma, waar ze niet meer uit ontwaakte.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren