logo songteksten.net

Toekomst realityshow Sylvia Geersen onzeker

(Novum) - Het is nog niet duidelijk of er daadwerkelijk een realityshow rond Sylvia Geersen wordt uitgezonden. Het fotomodel wilde haar pogingen om model te worden voor lingeriemerk Victoria's Secret vast laten leggen, maar haar cocaïneverslaving gooide roet in het eten.

Sylvia wordt nu gevolgd tijdens haar worsteling met de verslaving. De 25-jarige, die ooit deelnam aan Holland's Next Top Model, liet zich vorige week opnemen in een afkickkliniek. Donderdag ontvluchtte ze die.

Of de beelden ooit uitgezonden worden, is volgens een woordvoerder van RTL 5 nog maar de vraag. "Die intentie is er natuurlijk wel, anders laten we haar niet volgen. Maar we zijn nu pas een week op weg en moeten nog kijken wat naar voren komt." De show, die aanvankelijk Sylvia's Secret zou gaan heten, moet volgens RTL wel integer worden. "Over een tijdje maken we met Sylvia de balans op."

Volgens Gordon, bij wie Sylvia aanklopte voor hulp bij haar realityshow, heeft het fotomodel moeite haar verslaving te erkennen. Daarom liep ze volgens de zanger weg uit de afkickkliniek. "Het grootste probleem is erkennen dat je een verslaving hebt, in dat proces zit ze nu", vertelde Gordon vrijdag in Koffietijd.

Sylvia vertrok op aanraden van Gordon en de productie naar de kliniek. "Volgens de laatste berichten gaat ze weer terug." De zanger, die ook jarenlang cocaïne gebruikte, hoopt dat Sylvia's worsteling met haar verslaving wordt uitgezonden. "Om andere mensen te laten zien wat je eraan kunt doen, dat het geen uitzichtloze situatie hoeft te zijn als je verslaafd bent."

In de realityshow is volgens Gordon alles te zien, ook Sylvia's naar verluidt hysterische vertrek uit de afkickkliniek. "Het programma krijgt nu veel meer lading dan we aanvankelijk bedoeld hadden", zegt Gordon. "Het wordt echt keiharde realiteit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren