logo songteksten.net

Weduwe Sugar Lee Hooper vermoedt fouten medicatie

(Novum) - De weduwe van Sugar Lee Hooper vermoedt dat er fouten zijn gemaakt bij de medicatie van de zangeres. Andrea van der Toorn heeft een advocate in de arm genomen waarmee ze de gang van zaken rondom de dood van haar geliefde onder de loep neemt.

Sugar Lee, die werd geboren als Marja van der Toorn, overleed afgelopen voorjaar nadat ze tijdens een operatie een hartstilstand kreeg en in een coma belandde. "Als inderdaad blijkt dat er op verkeerde medicatie is overgegaan, of blijkt dat er inderdaad sprake is van medisch onzorgvuldig handelen, kan de arts aansprakelijk gesteld worden", zegt de raadsvrouw van Andrea in RTL Boulevard.

De weduwe van de zangeres heeft al sinds het moment van Sugar Lee's overlijden twijfels over de doodsoorzaak. "Waar het Andrea voornamelijk om te doen is, is om echt de waarheid boven tafel te krijgen zodat ze kan verwerken wat er gebeurd is", legt de advocate uit.

Sugar Lee Hooper overleed in april op 62-jarige leeftijd in Den Haag. De zangeres moest na een val van haar scootmobiel een operatie ondergaan. Tijdens de ingreep kreeg ze een hartstilstand wat leidde tot een coma, waar ze niet meer uit ontwaakte.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren