logo songteksten.net

Verwarde acteur wilde 'demoon in moeder' doden

(Novum/AP) - Acteur Michael Brea wilde zijn moeder bevrijden van een demoon toen hij haar doodde. Dat heeft hij verteld in een interview met New York Daily News. De 31-jarige Brea vermoordde zijn moeder vorige week met een samoeraizwaard terwijl hij Bijbelteksten reciteerde.

"Ik heb haar niet vermoord, ik heb de demoon in haar gedood", zei hij in het interview met de krant vanuit zijn ziekenhuisbed. De acteur zei zich te hebben gevoeld als Neo uit de film The Matrix. Hij verklaarde stemmen te horen en zich 'erg machtig' te voelen op het moment van zijn daad.

De familie van de acteur omschrijft Brea als 'een medelevende, aardige, intelligente, spirituele en geliefde man, die niet goed functioneerde op het moment voor zijn moeders dood'. Het overlijden van moeder en grootmoeder Yannick Brea is hard aangekomen bij de familie, maar ze steunen Michael bij zijn herstel.

Brea werd na de moord overgebracht naar een gevangenisziekenhuis waar hij nog steeds verblijft. Hij wordt verdacht van moord en 'andere vergrijpen'. Brea was onder meer te zien in de Amerikaanse televisieserie Ugly Betty en de film Step Up 3D.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren