logo songteksten.net

Brecht van Hulten nieuw gezicht Kassa

(Novum) - Brecht van Hulten gaat vanaf 8 januari het consumentenprogramma Kassa presenteren. Ze vervangt daarmee Felix Meurders, die 21 jaar lang gezicht van het programma was. De presentatoren maakten het nieuws samen bekend in de uitzending van zaterdag. Meurders neemt op 18 december afscheid.

"Kassa heeft alles in zich wat ik leuk vind: het is live, het zit vol journalistieke interviews, maar er mag ook gelachen worden", zegt Van Hulten over haar nieuwe baan. "En vanzelfsprekend is het voor mij als oud-Spijkers met Koppen-redacteur een grote eer om zo'n kanjer als Felix Meurders op te volgen."

De 40-jarige Van Hulten was voor het eerst op televisie te zien als presentatrice van het Jeugdjournaal. Later presenteerde ze onder meer Goedemorgen Nederland, Volgende Vraag en Editie NL.

In de uitzending van Kassa maakte Youp van 't Hek tevens bekend dat de opbrengst van zijn eenmalige tijdschrift De Help naar de liefdadigheidsactie Serious Request van Radio 3FM gaat. De cabaretier maakt het blad uit protest tegen de slechte service van callcenters van grote bedrijven. De Help ligt vanaf woensdag in de winkel.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren