logo songteksten.net

Pink wil zoontje Jameson noemen

(Novum) - Pink weet nog niet of ze in verwachting is van een jongen of een meisje, maar heeft al wel een naam verzonnen voor haar ongeboren baby. De zangeres en haar man Carey willen hun kind, als het een jongetje wordt, Jameson noemen.

"Mijn vader heet James, mijn broer heet Jason en Careys tweede naam is Jason", somt Pink op. "En verder houden we van whisky, dus het spreekt voor zich", grapte de 31-jarige zangeres in het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood.

De zangeres maakte een paar weken geleden bekend dat ze zwanger is van haar eerste kind. Voor een eventueel dochtertje heeft ze nog geen naam. Onlangs zei Pink, die bekendstaat als een wildebras, dat haar dokter denkt dat ze een meisje krijgt. "Mijn moeder heeft me altijd een dochter toegewenst die op mij lijkt", verklapte de zangeres.

Pink, die wel van een glaasje houdt, vertelde momenteel helemaal geen zin te hebben in alcohol. "Ik dacht dat ik af en toe wel een glas wijn zou lusten", zei de Raise Your Glass-zangeres. "Maar dat is helemaal niet zo. Ik heb geen trek in slechte dingen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren