logo songteksten.net

Marc-Marie Huijbregts verklapt te veel

(Novum) - Marc-Marie Huijbregts geeft niet te veel interviews weg uit zelfbescherming. De cabaretier bewaart zijn anekdotes liever voor op het podium. In het verleden ratelde Huijbregts er naar eigen zeggen nog op los, soms tot zijn grote spijt.

"In het theater vertel ik al zoveel over mezelf", zegt de 45-jarige Huijbregts in Metro. "Van die grote interviews doe ik al acht jaar niet meer, dat mensen drie dagen met je meelopen en zo. Ik doe er heel weinig omdat ik denk: ik vertel al zo veel. Ja, ik vertel al zoveel."

Marc-Marie liet zich in het verleden vaak overhalen om te veel uit te doeken te doen. "Als de journalist zijn mond even dichthoudt en het is dus stil - ik weet wel, dat is een trucje van journalisten - dan blijf ik maar praten. Ja, ik blijf dus maar praten", lacht hij. "Dat moet ik niet te veel doen."

Huijbregts is vanaf zondag weer op televisie te zien in 't Spaanse Schaep, de opvolger van 'Schaep Met de Vijf Poten en 't Vrije Schaep. Naast Huijbregts zijn onder meer Georgina Verbaan, Carry Tefsen en Pierre Bokma in de serie te zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren