logo songteksten.net

Faith Evans treft schikking na aanhouding

(Novum) - Faith Evans heeft een schikking getroffen na haar aanhouding in augustus. De r&b-zangeres kreeg maandag een voorwaardelijke celstraf van drie jaar opgelegd wegens rijden onder invloed.

De weduwe van rapper Notorious B.I.G. werd in augustus gearresteerd nadat ze met een slok op achter het stuur kroop. Evans werd tijdens een politiecontrole in Los Angeles aan de kant gezet. Nadat bleek dat de 37-jarige zangeres een te hoog alcoholpromillage had, zat ze vier uur vast.

Evans moest maandag voorkomen. Naast de voorwaardelijke straf kreeg de zangeres een boete van driehonderd dollar en moet ze drie maanden lang alcoholcursussen volgen, liet een justitiewoordvoerder weten aan entertainmentzender E!

De r&b-zangeres was tot 1997 samen met rapper Notorious B.I.G., van wie ze vlak voor zijn dood scheidde. B.I.G. werd in maart 1997 vermoord in Los Angeles, de dader is nooit gevonden. Na zijn dood nam Evans met rapper P. Diddy het nummer I'll Be Missing You op, ter nagedachtenis aan B.I.G. Later scoorde ze hits als Heartbreak Hotel en Mesmerized.

Evans is inmiddels weer gelukkig in de liefde. Met haar nieuwe partner werd ze in 2004 opgepakt in de Amerikaanse staat Georgia. De twee hadden cocaïne en marihuana in hun auto liggen. Het stel volgde destijds dertien weken een speciaal drugsprogramma.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren