logo songteksten.net

'Britney kan in 2011 nog niet bij eigen geld'

(Novum) - De vader van Britney Spears blijft volgens ingewijden ook volgend jaar het geld van zijn dochter beheren. De zangeres werd drie jaar geleden onder curatele gesteld vanwege haar mentale gesteldheid. De rechter zou hebben beslist dat die situatie onveranderd blijft. Hoewel het inmiddels een stuk beter met Spears gaat, zou ze toch blij zijn met die beslissing.

Britneys vader beheert het geld van zijn dochter al sinds 2008. Voor grote financiƫle beslissingen moet de popster toestemming aan hem vragen. Alle betrokkenen zijn volgens bronnen tevreden met de huidige situatie, schrijft entertainmentwebsite TMZ. Het bedrijf rondom de popster zou beter lopen dan ooit.

Spears brak op 17-jarige leeftijd door met het nummer Baby One More Time. Alle druk van het popsterrendom leek zijn tol te eisen. De zangeres scheidde in 2006 van de vader van haar twee zoons. In de periode daarna werd ze meerdere malen opgenomen in een psychiatrische kliniek en verloor ze tijdelijk de voogdij over haar kinderen.

Momenteel is Spears bezig met haar nieuwe cd. Haar zevende studioalbum moet volgens insiders in maart uitkomen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren