logo songteksten.net

Avril Lavigne wil kerstalbum maken

(Novum) - LOS ANGELES - Volgende week verschijnt haar nieuwe single Fly, maar als het een beetje wil komt er ook een kerstalbum aan. Dat vertelt Avril Lavigne in een interview met Billboard.

Vorige week onthulde de zangeres dat de ziekte van Lyme heeft en dat ze zich daardoor realiseert dat ze meer van het leven wil genieten. "Ik heb altijd een kerstalbum willen maken, maar had er nooit tijd voor", vertelt de zangeres. "Nu denk ik: gewoon doen! Ik wil dit echt doen, dus dit wordt mijn volgende klus."

Lavigne lag maandenlang ziek in bed nadat ze gebeten werd door een teek. "Ik heb deze tijd doorgebracht met mijn familie en het is goed voor me geweest om een stap terug te nemen en eens goed naar mijn leven te kijken. Ik ben scherper dan ooit en ben nog nooit zo dichtbij mijn familie geweest. Dus er is veel goeds dat er uit is gekomen." Behalve een kerstalbum, wil de inmiddels opgeknapte zangeres graag haar rentree maken in de filmwereld. "Ik wil echt aan een film werken. Ik heb wat opties uitstaan op dit moment, maar kan daar nog niets over zeggen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren