logo songteksten.net

Nieuw Beth Hart album reeds te streamen

(Novum) - LOS ANGELES - Het nieuwe album van Beth Hart, Better than Home, verschijnt pas volgende week, maar is via het internet-radiostation Team Rock nu reeds in z'n geheel als stream te beluisteren. De Amerikaanse rockzangeres staat zaterdag in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Het concert is al maanden volledig uitverkocht.

Better than Home is het tiende studio-album van Hart en werd geproduceerd door Michael Stevens en Rob Mathes. Op de website van de zangeres wordt de sfeer van de songs omschreven als 'onderkennen dat de dingen niet perfect waren in haar leven, maar dat er altijd een betere plek is waar je heen kan om vooruit te komen.'

De in 1972 geboren Beth Hart kreeg voor het eerst bekendheid in 1999 met het nummer L.A. song (Out of this Town) dat ook in Nederland een hit werd. Op haar platen zong ze openhartig over haar worsteling met drank en drugs. Daardoor, maar ook vanwege haar rauwe stemgeluid, werd ze veelvuldig met Janis Joplin vergeleken. Sinds 2004 halen haar platen in Nederland, waar ze populairder is dan waar ook ter wereld, steevast de album top 10. In 2013 maakte ze een succesvol album met gitarist John Bonamassa, onder de titel Seesaw. Haar song Leave the Light on staat al enkele jaren in de Radio 2 Top 2000.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren