logo songteksten.net

Jan Smit kijkt de hele dag naar dochtertje

(Novum) - Jan Smit kan zijn ogen niet van zijn pasgeboren dochter afhouden. De 24-jarige zanger, die twee geleden voor de eerste keer vader werd, verliest Emma geen moment uit het oog.

"Ik ben de hele tijd aan het kijken of ze verandert, hoe ze verandert en of ze al op mij lijkt", verklapte de Volendammer dinsdag in RTL Boulevard. Tot zijn spijt heeft Emma echter meer weg van haar moeder. "Ze lijkt sprekend op haar moeder en haar zus."

Het leven van de zanger is naar eigen zeggen compleet veranderd na de komst van zijn dochter. "Ik ben iemand die altijd veel onderweg is. Nu merk ik dat ik alleen als het echt moet de deur uitga", vertelde Smit. "Voor de rest zit ik bij mijn dochter."

Jan en zijn vriendin Liza, die al een dochter heeft uit een vorige relatie, krijgen ondanks de kleine genoeg nachtrust. "De nachten zijn fantastisch", zegt Smit. "Emma is echt een voorbeeldbaby." De zanger heeft voorlopig alleen oog voor zijn kind en wacht tot het nieuwe jaar voor hij weer een nieuwe single uitbrengt. "Ik wil de rest van het jaar genieten van mijn kindje."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren