logo songteksten.net

Belle en het Beest wordt musical

(Novum) - LOS ANGELES - De nieuwe filmversie van Belle en het Beest, waarin Emma Watson de hoofdrol speelt, wordt een musical. Dat hebben insiders bevestigd aan blogger Perez Hilton.

Tot nu toe was niet duidelijk of in de zogenoemde live action-film van Disney gezongen zou worden, net zoals in de populaire animatiefilm uit 1991. Nu vertellen bronnen dat meerdere bekende liedjes uit de tekenfilm voorbij zullen komen, zoals Be Our Guest (Kom erbij) en Tale As Old As Time (Tijdenlang verhaald). Daarnaast worden er nieuwe liedjes geschreven.

Acteur Josh Gad gaf dinsdag ook al een hint. Bij een eerste foto vanaf de set op Instagram schreef hij: "Kan niet wachten tot jullie erbij komen", verwijzende naar het lied dat in de film wordt gezongen door de kandelaar Lumiere. Op de foto poseert hij samen met hoofdrolspelers Emma Watson en Dan Stevens, die de rol van het Beest speelt. Daarnaast staan acteurs Kevin Kline (Belle's vader) en Luke Evans (Gaston) op de foto. Gad zelf speelt Lefou, de domme vriend van Gaston, de man uit het dorp van Belle die verliefd is op haar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren