logo songteksten.net

JURK! broedt op derde album

(Novum) - Fans van Jurk! moeten nog even geduld hebben voordat het derde album van de band uitkomt. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn zo druk met andere projecten dat er weinig tijd over is voor het schrijven van nieuwe liedjes. De cd verschijnt op z'n vroegst volgend jaar.

"We hebben net het tweede seizoen van Smeris afgerond, waarvoor we van september tot februari bezig zijn geweest, en duiken nu vol in Lekker Nederlands en in iets, een ander project waarover we niks mogen zeggen", legt Van de Ven uit aan Novum Nieuws. Het duo, ook bekend van televisieprogramma's als Draadstaal en Neonletters, is vanaf volgende week vaste gast in het nieuwe muziekprogramma Lekker Nederlands. "Zodra dat er allemaal opstaat kruipen we weer achter de piano, de accordeon en de sousafoon om de nieuwe plaat te maken", aldus van Koningsbrugge.

Het laatste album, Glitterjurk, verscheen alweer twee jaar geleden. "We hebben altijd gezegd: die derde cd moet er komen, maar we gaan geen deadline stellen. Pas als er tien a twaalf onontkoombare liedjes zijn gevonden, gaan we opnemen. Dat gebeurt wellicht binnen een jaar, maar misschien ook langer", aldus Van de Ven.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren