logo songteksten.net

Heupwiegende Shakira ontdooit Ahoy

(Novum) - Shakira liet haar Nederlandse fans woensdag niet in de kou staan. Terwijl het buiten vroor dat het kraakte, wist de 33-jarige zangeres het publiek in Ahoy te ontdooien met haar opzwepende latinmuziek en sexy heupbewegingen.

Vanaf het begin betrok de zangeres haar publiek bij haar optreden, waarin ze vooral haar Colombiaanse wortels benadrukte. "Mijn nieuwe show is een groot feest", vertelde Shakira onlangs in een interview. "Zodra ik opkom, kijk ik naar de gezichten van mijn fans. Als ik zie dat zij genieten, komt dat weer terug bij mij en dat is zo geweldig aan deze tournee."

De chemie tussen het publiek en de zangeres was duidelijk te merken. Met Spaanstalige nummers als Ojos Asi, Calentar en Loca, en oude hits als Whenever Wherever en Don't Bother, gingen de duizenden fans uit hun dak. Dankzij een groot videoscherm hoefden de toeschouwers geen moment te missen van de wervelende show.

Als verrassing toverde de zangeres een legertje latinomuzikanten tevoorschijn, waarmee ze een speciale versie van de Metallica-klassieker Nothing Else Matters ten gehore bracht. Opzwepende muziek werd afgewisseld met rustige nummers, zoals de ballad Underneath Your Clothes, die Shakira opdroeg aan haar Argentijnse vriend Antonio de la Rua.

Als kers op de taart werden de fans na anderhalf uur getrakteerd op het heupwiegende Hips Don't Lie en de WK-hit Waka Waka, waarbij Ahoy in een groot podium veranderde waarop iedereen kon meedansen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren