logo songteksten.net

'Interessante' man in Chasen-zaak doodt zichzelf

(Novum/AP) - Een man die door de politie als 'interessant' werd betiteld in de zaak rond de moord op pr-dame Ronni Chasen, heeft zichzelf woensdag van het leven beroofd. De man schoot zichzelf dood in een hotel in Beverly Hills, waar rechercheurs hem wilden ondervragen.

De speurders vonden de dode man in de lobby van het hotel. Een politiewoordvoerder benadrukte dat de man 'interessant' was voor het onderzoek naar de moord op Chasen. Of hij verdachte was in de zaak, is niet bekend.

Ronnie Chasen werd ruim twee weken geleden neergeschoten. De Hollywoodagente reed met haar auto over Sunset Boulevard, toen ze een aantal keren in haar borst werd geschoten. De 64-jarige Chasen overleed kort daarna in een ziekenhuis.

Over het motief van de dader is nog niks bekend. De pr-vrouw was onder meer verantwoordelijk voor de publiciteit rond bekende films als Driving Miss Daisy en On Golden Pond. Voordat ze overleed, was ze bezig met het promoten van de soundtrack van de film Burlesque voor een Oscarnominatie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren