logo songteksten.net

Ook rol voor Annick Boer in Veronica-musical

(Novum) - Naast Richard Groenendijk zal ook Annick Boer op de planken staan in de musical Herinnert U Zich Deze Nog?! Na het overlijden van Antonie Kamerling moest het script van de show deels worden herschreven en kwam er een rol vrij voor de 39-jarige Boer.

Het personage dat door Jelka van Houten zou worden vertolkt, komt met de komst van Boer te vervallen, maakte producent Harry Kies Theaterprodukties bekend. "Helaas hebben we afscheid genomen van Jelka, maar tegelijkertijd zijn we enorm blij met de komst van Annick."

De actrice was eerder onder meer te zien in de musicals Titanic, Doe Maar! en Dolfje Weerwolfje. Ook verscheen ze in televisieseries als Meiden van De Wit en Baantjer.

Herinnert U Zich Deze Nog?! kijkt terug op de hoogtijdagen van radiozender Veronica. Eerder deze week werd bekend dat Richard Groenendijk in de musical gaat spelen. Voor hem werd na de dood van Antonie Kamerling een nieuwe rol geschreven. De voorstelling gaat op 14 februari in première in het oude Luxor Theater in Rotterdam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren