logo songteksten.net

Nick & Simon op Symfonica in Rosso

(Novum) - Nick & Simon staan volgend jaar op het podium van Symfonica in Rosso. De Volendamse zangers zijn gevraagd als hoofdact van het 'rode' feestje, maakte de organisatie op haar website bekend.

"We vinden het geweldig om in de voetsporen te treden van alle topartiesten die ons voorgingen", reageren de artiesten. "We hebben er heel veel zin in en gaan er een groot muziekspektakel van maken." Eerder werden geruchten over een 'Volendams feestje' op Symfonica in Rosso met Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS ontkend door zowel het management als de organisatie.

De twee kunnen eigenlijk nog niet helemaal bevatten dat zij de concertreeks mogen voortzetten. "Het idee moet nog even indalen", zegt Simon vrijdagavond in RTL Boulevard. Het duo gaat zeker 'groot uitpakken', maar zal niet doorslaan. "Wij gaan de aankleding dicht bij onszelf houden", legt Nick uit. "We gaan helemaal van onze eigen kracht uit."

Met Nick & Simon staat er voor het eerst sinds jaren weer een Nederlandse hoofdact op het podium. Artiesten als Sting, Diana Ross en Lionel Richie gingen hen voor. De kaartverkoop voor het evenement, dat op 14 oktober plaatsvindt, begint op 8 december.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren